Holland bringás napok Belgiumban

A "Smart Mobility 2011" szlogen jegyében a brüsszeli holland nagykövetség az antwerpeni konzulátussal karöltve "Orange Bike Days" néven bringás napokat szervez idén szeptember 15 és 25 között.

A belgiumi Holland Királyi Képviselet eltökélt szándéka, hogy nagy szerepet vállaljon a jobb városi környezet kialakításában a főbb belga városokban. Ezért számos kezdeményezés keretén belül igyekeznek a bringázást feltűntetni, mint egy fenntartható, egészséges és gazdaságos módja a közlekedésnek.

Az "Orange Bike Days" egy kétnapos konferenciával, a "ThinkBike Workshop"-pal kezdődik Brüsszelben, ahol belga és holland közlekedési szakemberek gyűlnek össze, hogy megoldásokat találjanak a város közlekedés problémáira.

Ehhez csatlakozva megnyitja kapuit a "See Bike Expo", ahol extrém és mindennapi kerékpár gyűjteményekkel találkozhatnak a látogatók, ezzel is buzdítva Belgium összes polgárát a kerékpárral való közlekedésre.

Továbbá az European TwoWheel Retailers' Organisation (ETRA) egy szemináriumot szervez a brüsszeli Holland Nagykövetségen, ahol megnyitják a Holland Bringás Nagykövetség is.

Végül, de nem utolsó sorban Brüsszel mellett Antwerpenben, Gentben és Luxemburgban is szerveznek egésznapos biciklis túrákat, amelyek ingyenesen látogathatók.

További információk találhatók a eseményekről: www.orangebikedays.eu oldalon.2011-06-28 13:34:14
Vissza...


Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!