Közreműködők
HOLDVILÁG

 

Két előadásunk is kapcsolódik a környezetvédelemhez. Sepulvéda A SIRÁLYFIÓKA ESETE A MACSKÁVAL, AKI MEGTANÍTOTTA REPÜLNI és Nógrádi Gábor SEGÍTSÉG, EMBER! című zenés mesejátéka szórakoztatva nevel.

Az előbbiben egy olajtól csatakos sirály-anyuka vergődik ki a tengerpartra, s kér meg egy épp’ ott lustálkodó macskát, hogy az utolsó erejével kipottyantott kis tojást költse ki, a „jövevényt” nevelje fel, s persze tanítsa meg repülni… Az utóbbiban pedig bírósági tárgyalást hív össze Ember Elek nevű kisfiú néhány állatkája, mert a gazdi bizony nem túl jól bánik velük…

 

„6 évestől 86 évesig bárkinek ajánlható, biztosan örömét leli benne!” – írták be az előbbiről, „Sok-sok órát megtölt majd tartalommal!”- jegyezte le egy tanárnő az utóbbiról.  2010-ben a Kaleidoszkóp Fesztiválon Bronz Minősítést, a FRINGE-en Szakmai Díjat nyertünk.

A Gyermek– és Ifjúsági Színházi Szemlére beválogatták egyik előadásunkat, s gyerekcso-portunk Arany Minősítést kapott a Gyermekszínjátszó Találkozón. Zenés mese-játéktól az abszurdig, drámától a kísérletező versszínházig széles a skála. „Apró színház –óriási élmény!”– írta egy 7 éves kislány a vendégkönyvbe.

Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!