Kedvezményes nevezés a SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra az Autómentes Hétvégén

Október 2-án lesz Magyarország legnagyobb és egyik legrégebbi szabadidősport-eseménye, a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál. Az Autómentes Hétvégén kedvezményesen nevezhetsz egyes távokra az Andrássy Korzón, a Rózsa utca - Izabella utca közötti szakaszon, a BSI sátrában.

 

A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztivál országos és nemzetközi esemény, melyre Magyarország valamennyi megyéjéből, illetve külföldről érkeznek résztvevők. Ezen az eseményen futva vagy gyalog gyönyörködhetnek a résztvevők Budapest legszebb részeiben.
 
Az Autómentes Hétvégén, szeptember 17-18-án 20% kedvezménnyel lehet nevezni a Futófesztivál távjaira, a 7 kilométeres Minimaratonra, a 3,5 kilométeres Maratonkára, a szintén 3,5 kilométeres Gyaloglásra vagy a 600 méteres SuperShop Családi Futásra. A szervező Budapest Sportiroda-BSI egy sátorral települ ki az Andrássy Korzóra, a Rózsa utca - Izabella utca közötti szakaszon lesznek megtalálhatók.
 
Futótávok mindenkinek
 
 
A 42 kilométeres maraton mellett számos futótávon indulhatnak a nevezők, a legnagyobb kihívást kínáló hosszú távoktól kezdve a családi futásig. A legrövidebb távokra a szurkolók is bátran beállhatnak!
 
A klasszikus Maratont (42 195 m) vagy a 30 kilométert a gyakorlottabbaknak ajánljuk.
A maratoni táv teljesíthető váltóban is, 5 fős Ekiden Váltó (12,5 km - 10 km - 6,1 km - 4,6 km - 9 km),
vagy a 3 fős Maraton Staféta (12,5 km - 20,7 km - 9 km) várja a csapatokat.
Aki rövidebb egyéni kihívásra vágyik, a Minimaratonon 7, a Maratonkán 3,5 kilométert futhat.
A kisebbek, családok és az idősebbek számára ideális lehet a 3,5 kilométeres Gyaloglás vagy a 600 méteres SuperShop Családi Futás.
 
Szurkolói program – csatlakozz te is!
 
A BSI szeretné elérni, hogy az útvonal mentén is minél többen szurkoljanak a futóknak, ezért kijelöltek Budapesten 4, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető szurkolói pontot - Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarok; Kossuth Lajos tér; Pesti alsó rakpart Dráva utcai fordító; Szent Gellért tér –, és az ott kihelyezett ládákba bedobott szurkolói kártyával (és csak ott) szavazni lehet a legjobb futóra. A nyertes futó ingyenes indulást kap a BSI eseményein 2012-re, a szavazatukat leadott szurkolók között pedig értékes nyereményt sorsolnak ki.
 
A futás napja, a futás ünnepe!
 
A 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton® és Futófesztiválhoz kapcsolódóan több programot és akciót is szervez a BSI. Adománygyűjtés hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő emberek számára, véradás, szurkolói program és kulturális intézményekben igénybe vehető kedvezmények mellett kiállítók, sportbemutatók szerepelnek a budapesti nemzetközi maraton kapcsolódó eseményei között.
 
Az esemény programja:
10:00 – Maraton, 30 km, Ekiden Váltó, Maraton Staféta rajt
10:15 – Minimaraton rajt
10:55 – Maratonka rajt
11:00 – Gyaloglás rajt
11:45 – SuperShop Családi Futás rajt


2011-09-20 06:55:10
Vissza...


Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!