Újra lehet korzózni az Andrássy úton a hétvégén

Az Andrássy út a hétvégén visszakapja eredeti funkcióját - újra a főváros leghosszabb és legszebb sétálóutcája, korzója válik belőle. De nemcsak autók nélküli lesz a sugárút, hanem programokkal is megtöltik a Fővárosi Autómentes Hétvége szervezői.

 

Már készül a magától lebomló, környezetbarát Hajószínpad a hétvégére autómentesített Andrássy útra. A teljes egészében komposztálható színpad azonban nem csak az anyaga, de a fellépők miatt is érdekes lesz. A Fővárosi Autómentes Hétvége ad otthont ugyanis a TeARTrum fesztiválnak, ahol két színpadon ötven színház szerepel majd, köztük olyan társulat is, amely erre az alkalomra külön előadással készül.
 
Az Európai Mobilitási Hét egyik legfőbb eseményén több falu is beköltözik a város szívébe. A Főszezon kiállításon ugyanis hatvan magyarországi élményhelyszín mutatkozik be, a főváros közepébe hozva a belföldi úticélok legjobbjait.
 
A Fővárosi Autómentes Hétvégén mutatkozik be a főváros új zászlaja is, amely a Hajószínpad tetején úszik be a látogatók közé.


2011-09-20 06:56:50
Vissza...


Nyelvek:
2012 mobilitási hét vége

BUDAPEST 2012

Közreműködők
Regisztráció
Partnereink
Hasznos linkek
Keress minket
Híreink
Főoldal
Mozgásban a város
Mozgásban a világ
További híreink
Céljaink
Az Európai Mobilitási Hét célja, története
Az Európai Mobilitási Díj
A Karta
Európai Mobilitás Hét Budapest
"Forgalmival a vasúton!"
Autómentes Andrássy Korzó
FIDELIO 2012
Sétálj! Nap
TeARTrum Fesztivál 2012
Terézváros Korzója
Tudta-e?
Város és blog
Rólunk
Kapcsolat
Regisztráció
Impresszum
Jogvédelmi nyilatkozat

Copyright © 2012 Konkam Stúdió - Minden jog fenntartva!